and the living is easy

eram cu ea la un prieten. fusesem toti 4 in parc si am jucat tenis. ei ii placea de acest amic al meu. reciproca era valabila. eram prietene bune de ceva vreme. in parc, ne-a prins o ploaie teribila de vara, care ne-a udat leoarca si apoi am plecat spre adapost. la el. ne-am prajit un pic capusoarele cu ce mai era acolo, ne am schimbat in haine uscate, nu stiu daca in ordinea asta sau in acelasi timp. dupa care… acuma nu te astepta la ceva coerent. probabil am stins niste bere, ne-am jucat cu camera de lui de fotografiat, ne-am intins cracii pe balcon, si priveam in gol cerul, orasul, uneori avioanele ce taiau orizontul si cam atat. dupa atatea evenimente istovitoare (tenisploaiealergatuscatimbracatfumatbenoclatlacerascultatmuzicatrancanitetc) am ramas cu ea si cu el. pe el il stiam din liceu. era un fel de frate mai mare cu care nu ma asemanam in multe dar ne intelegeam bine. un fel de we agreed to disagree.

si uite asa stateam noi intinsi in pat. el.ea.eu.el probabil citea, iar noi probabil vorbeam, sau fixam tavanul. sau cine stie? posibilitatile sunt infinite.

cert e ca eu ma gandeam la un singur lucru. voiam sa o sarut. nu te precipita, ca nu intr-acolo se indreapta povestire. nu m-am apropiat de ea si nu i-am mangaiat fata incetisor, si nu mi-am lipit buzele de ale ei.

In schimb am ramas cu ochii atintiti in tavan, cu mainile sub cap, felicitandu-ma pt lasitatea de care dadeam dovada, pt ca… la urma urmei nu e frumos sa te pupi su sora fostului tau prieten.

Advertisements

About cu masa la cap

virtual intellectual
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s